Fysicon - QMAPP - Vergroot mogelijkheden met één druk op de knop

QMAPP – Vergroot mogelijkheden met één druk op de knop

Het Canisius Wilhemina Ziekenhuis (CWZ) is een topklinisch opleidingsziekenhuis in de regio Nijmegen. Het CWZ heeft 653 bedden en 26 verschillende medische specialismen, waaronder cardiologie, waarvoor het een 24/7 service biedt, inclusief diagnostische en interventionele procedures vanuit twee speciale cardiologische cathlabs. Jaarlijks worden er ongeveer 1500 coronaire angiografieën en 1000 PCI’s uitgevoerd.

COVID-19 – EVOCS

Door de overvolle IC-afdelingen moeten er veel patiënten worden vervoerd naar ziekenhuizen door het hele land. Om ook de bijbehorende medische beelden snel en eenvoudig uit te kunnen wisselen, willen wij graag belangeloos ons landelijke EVOCS-netwerk ter beschikking stellen aan Radiologie-afdelingen.

fysicon-mvo-voedselbank-2019

Fysicon schenkt ook dit jaar voedselpakketten aan Voedselbank Oss e.o.

Dit jaar wil Fysicon het werk van de Voedselbank Oss en Omgeving wederom steunen door in samenwerking met een lokale supermarkt etenswaar beschikbaar te stellen tijdens de dure kerstmaand.

Fysicon-Voedselbank2018

Fysicon schenkt voedselpakketten aan Voedselbank Oss e.o.

Fysicon streeft ernaar om, als onderdeel van de Canon Group, een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Bij Canon is sociale verantwoordelijkheid een levenswijze. Fysicon streeft ernaar om, als onderdeel van de Canon Group, een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Bij Canon is sociale verantwoordelijkheid een levenswijze.

Fysicon-Canon-kickoff

Kick-off Ceremony Fysicon & Canon Medical Systems Corporation

Op vrijdag 6 juli vond er naar aanleiding van de recente overname door Canon MSC een bijzondere Japanse ceremonie plaats, waarbij Fysicon feestelijk welkom werd geheten tot de Canon Group.

Canon kick off10

Overname Canon Medical Systems Corporation

Linda Elberse, CEO van Fysicon; “Samen met een toonaangevende speler als Canon Medical Systems Corporation hebben we meer innovatiekracht en kunnen we ons marktaandeel verder uitbouwen.

UMCU

Zorg, monitoring & begeleiding op afstand is de toekomst

In het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU) worden steeds meer patiënten met een ICD of CRTD naast periodieke controles in het ziekenhuis ook thuis gemonitord, ruim 5.000 per jaar.

Fysicon_QMAPP

Fysicon ontvangt FDA goedkeuring voor QMAPP

Fysicon, de Nederlandse ontwikkelaar en fabrikant op het gebied van innovatieve medische oplossingen, kondigt FDA (US Food and Drug Administration) goedkeuring aan voor het hemodynamisch meetsysteem QMAPP.

Fysicon_DataLinQ

St. Jansdal live met Fysicon DataLinQ Pacemaker/ICD datamanagement systeem

Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk is vrijdag 30 juni 2017 succesvol live gegaan met DataLinQ. Dit pacemaker/ICD management systeem exporteert data automatisch van de pacemaker programmer naar het DataLinQ Cardiac Rhythm Management (CRM) systeem en koppelt het rechtstreeks aan het EPIC EPD.

EVOCS

EVOCS nieuwe flexibele oplossing PET-CT imaging

Het Zaans Medisch Centrum maakt voor Nucleaire geneeskunde / Oncologie sinds kort gebruik van digitale beelden vanuit de PET-CT scanner van het Spaarne Gasthuis.