Linda Elberse nieuwe CEO van Fysicon

Wij willen u graag mededelen dat Bert Elberse op vrijdag 14 april teruggetreden is als CEO/algemeen directeur van Fysicon. Na 22 jaar met veel plezier en toewijding Fysicon samen met zijn partner Jeannette Elberse te hebben gerund heeft hij besloten zijn taken over te dragen aan de opvolgende generatie. Zijn oudste dochter en opvolger Linda Elberse neemt het dagelijks bestuur van Fysicon over. Bert Elberse; “Ik blijf als Chairman of the Board nauw betrokken bij Fysicon maar ik ga me vanaf nu meer focussen op diverse research projecten”.

Linda Elberse: “Afgelopen vrijdag heb ik de absoluut mooie en bijzondere taak van mijn ouders mogen overnemen en ben ik aangesteld als algemeen directeur. Dankzij hun visie, kennis en kunde en jarenlange inzet met hart en ziel is Fysicon onder leiding van Bert en Jeannette Elberse uitgegroeid tot een internationaal gewaardeerde organisatie. Ik ben hen enorm dankbaar voor alle inspiratie en motivatie en heb daardoor een enorme drive om samen met ons mooie team deze innovatieve organisatie verder te laten groeien tot wereldspeler op het gebied van hoogwaardige technologische oplossingen voor de gezondheidszorg. If you can dream it, you can do it!” (Walt Disney).

Linda blijft tevens het aanspreekpunt voor de Business Unit DataLinQ Cardiac Rhythm Management tot het moment dat deze functie opnieuw ingevuld is.

Linda Elberse